PAKLIJST

Dit zijn de 8 leukste reisproducten voor 2023

Reizen kan een geweldige manier zijn om nieuwe ervaringen op te doen, herinneringen te creëren en jezelf uit te dagen. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie of gewoon wilt ontspannen op een tropisch strand, het is altijd leuk om nieuwe reisproducten te ontdekken die je reiservaring kunnen verbeteren. Hieronder hebben we 8 van de leukste reisproducten voor 2021 op een rijtje gezet, van een duurzame skibril tot een lichtgewicht e-reader.

Welkom! Vind een flexibele vlucht voor je volgende reis.

Een duurzame skibril: Alpex Goggles

De Alpex Goggles zijn de perfecte metgezel voor elke wintersportliefhebber. Deze skibril combineert functionaliteit met duurzaamheid, zodat je onbezorgd van de bergen kunt genieten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de ruige omstandigheden op de piste. Hierdoor gaan ze niet alleen lang mee, maar bieden ze ook uitstekende bescherming voor je ogen.

Het stijlvolle ontwerp van de Alpex Goggles zorgt ervoor dat je er goed uitziet terwijl je de hellingen afdaalt. De bril sluit perfect aan op je gezicht en biedt een breed gezichtsveld, zodat je geen enkel detail op de piste mist. Bovendien zijn de lenzen voorzien van geavanceerde technologieën die schadelijke UV-straling blokkeren en je ogen beschermen tegen fel zonlicht en sneeuwreflecties.

Of je nu een doorgewinterde skiër of snowboarder bent of gewoon op zoek bent naar de beste uitrusting voor je volgende wintersportavontuur, de Alpex Goggles zijn een uitstekende keuze. Ze combineren stijl, comfort en bescherming in één bril, zodat je met volle teugen van de bergen kunt genieten. Met de Alpex Goggles ben je klaar voor een geweldige dag op de piste!

Het ultieme sporthorloge: Garmin Fenix 6S Pro Solar

Het Garmin Fenix 6S Pro Solar sporthorloge is de droom van elke avontuurlijke reiziger. Of je nu gaat wandelen in de bergen, fietsen door ongerepte natuur of trailrunning in afgelegen gebieden, dit horloge is je ultieme metgezel. Hier zijn enkele redenen waarom de Garmin Fenix 6S Pro Solar een must-have is voor reizigers in 2023:

  • GPS-navigatie: Met ingebouwde GPS-navigatie kun je eenvoudig je route plannen en volgen, zelfs in afgelegen gebieden zonder mobiele dekking. Dit is essentieel voor het verkennen van nieuwe plekken.
  • Hartslagmeting: Het horloge houdt je hartslag continu bij, wat handig is voor zowel sportprestaties als gezondheidsbewaking tijdens het reizen.
  • Hoogtemeter: Voor bergliefhebbers is de hoogtemeter een waardevolle functie om je hoogteverschillen in de gaten te houden, vooral bij het wandelen in bergachtig terrein.
  • Zonne-energie: Dit is een baanbrekende functie. Het horloge heeft zonnepanelen op het display, waardoor het wordt opgeladen door zonlicht. Je hoeft je nooit zorgen te maken over een lege batterij, zelfs niet op lange reizen.
  • Robuust en waterdicht: De Garmin Fenix 6S Pro Solar is gebouwd om ruwe omstandigheden aan te kunnen. Het is waterdicht, schokbestendig en bestand tegen stof, waardoor het perfect is voor avontuurlijke reizen.

Het is een alles-in-één gereedschap voor outdoorliefhebbers en avonturiers die hun reiservaring naar een hoger niveau willen tillen. Met de Garmin Fenix 6S Pro Solar ben je altijd voorbereid op het volgende avontuur.

Expedition Down Jacket van Fjällräven

De Expedition Down Jacket van Fjällräven is een absolute must-have voor reizigers die avonturen in koude en ruige omgevingen niet schuwen. Hier zijn enkele redenen waarom deze jas een topkeuze is voor 2023:

  • Uitstekende isolatie: De jas is gevuld met hoogwaardige donsisolatie, waardoor het een onverslaanbare warmte biedt in ijzige temperaturen. Je blijft gegarandeerd warm, zelfs bij extreem koude weersomstandigheden.
  • Duurzaamheid: Fjällräven staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid. Deze jas is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor je niet alleen warm blijft, maar ook een milieubewuste keuze maakt.
  • Bestand tegen extreme omstandigheden: De Expedition Down Jacket is ontworpen om de meest barre omstandigheden te weerstaan. Het is winddicht en waterafstotend, wat essentieel is bij winterse avonturen.
  • Comfort en bewegingsvrijheid: Ondanks zijn robuuste karakter biedt de jas nog steeds comfort en bewegingsvrijheid. Je kunt moeiteloos bewegen terwijl je de kou trotseert.

Of je nu van plan bent om te gaan wandelen in de poolcirkel, een expeditie naar de bergen maakt of gewoon warm wilt blijven tijdens winterse stedentrips, de Expedition Down Jacket van Fjällräven is je betrouwbare metgezel. Het is een investering in warmte, duurzaamheid en avontuur.

Polaroid Lab – voor levende herinneringen

De Polaroid Lab is een uniek en leuk gadget voor reizigers die graag tastbare herinneringen willen creëren. Hier zijn enkele redenen waarom de Polaroid Lab een geweldige aanvulling is op je reisuitrusting in 2023:

  • Levende herinneringen: Terwijl digitale foto’s op je smartphone vaak vergeten worden, brengt de Polaroid Lab ze tot leven door ze om te zetten in fysieke Polaroid-foto’s. Dit geeft je de mogelijkheid om je reiservaringen tastbaar te maken en herinneringen te delen met vrienden en familie.
  • Creatieve expressie: Met de Polaroid Lab kun je experimenteren met verschillende foto-effecten en frames, waardoor je elke foto uniek kunt maken. Het is een geweldige manier om je artistieke kant te verkennen en je reisverhalen op een creatieve manier te vertellen.
  • Directe voldoening: In een wereld van digitale foto’s en eindeloze filters biedt de Polaroid Lab directe voldoening. Je kunt meteen het resultaat van je foto zien en het in je handen vasthouden. Het is een bevredigende en nostalgische ervaring.
  • Delen onderweg: De Polaroid-foto’s zijn perfect om onderweg cadeau te geven of als aandenken aan je reisgenoten te geven. Ze zijn ook geweldig om in je reisjournaal of scrapbook op te nemen.

Kortom, de Polaroid Lab voegt een vleugje creativiteit en nostalgie toe aan je reiservaringen. Het is een geweldige manier om de momenten vast te leggen die er het meest toe doen en ze voor altijd te koesteren.

Tjoepke van Fatboy: licht in de duisternis

Het Tjoepke van Fatboy is een veelzijdig en handig reisaccessoire voor 2023, vooral voor kampeerliefhebbers en outdooravonturiers. Hier zijn enkele redenen waarom het Tjoepke een must-have is:

  • Compact en draagbaar: Het Tjoepke is klein en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk in je reisbagage past. Je kunt het overal mee naartoe nemen, of het nu gaat om kamperen, wandelen of gewoon ’s avonds op het strand zitten.
  • Oplaadbaar en duurzaam: Het lampje is oplaadbaar via USB, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te kopen. Dit maakt het milieuvriendelijk en kostenefficiënt. Bovendien gaat de LED-verlichting lang mee, zodat je er tijdens je hele reis gebruik van kunt maken.
  • Waterdicht en robuust: Het Tjoepke is waterdicht, wat betekent dat je het zonder zorgen kunt gebruiken in regenachtige omstandigheden of zelfs op het water. Het is ook stevig gebouwd en kan tegen een stootje, waardoor het geschikt is voor avontuurlijke reizen.
  • Veelzijdigheid: Of je nu extra licht nodig hebt in je tent, een sfeervolle verlichting wilt voor een avondje buiten of een zaklamp voor noodgevallen, het Tjoepke kan het allemaal. Met verschillende lichtstanden kun je de helderheid aanpassen aan je behoeften.

Het Tjoepke van Fatboy is een handige metgezel voor elke reiziger in 2023. Het biedt praktische verlichting in verschillende situaties en zorgt ervoor dat je altijd goed zicht hebt, zelfs in de duisternis. Het is een slimme investering om je reiservaring comfortabeler en veiliger te maken.

Ga plastic-vrij op reis

Het vermijden van plastic tijdens het reizen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een stap in de richting van een duurzamere en schonere planeet. Hier zijn enkele handige tips om plasticvrij te reizen in 2023:

  • Herbruikbare waterflessen: Neem een herbruikbare waterfles mee en vul deze bij met kraanwater. Op veel plaatsen wereldwijd is het drinken van kraanwater veilig, en dit helpt plastic waterflessen te vermijden.
  • Bamboe bestek: In plaats van wegwerpbestek te gebruiken, kun je herbruikbaar bamboe bestek meenemen. Dit is lichtgewicht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
  • Herbruikbare tasjes: Neem herbruikbare boodschappentassen of tasjes mee voor je aankopen, zodat je geen plastic draagtassen hoeft te gebruiken.
  • Hervulbare containers: Als je toiletartikelen zoals shampoo en zeep nodig hebt, koop dan hervulbare containers en vul ze bij met je favoriete producten. Dit voorkomt het gebruik van kleine wegwerpplastic flesjes.
  • Vermijd plastic verpakkingen: Kies voor voedingsmiddelen en producten die niet in plastic zijn verpakt. Koop bijvoorbeeld vers fruit en groenten in plaats van voorverpakte producten.
  • Milieuvriendelijke reisverpakkingen: Als je reisgadgets zoals oordopjes, telefoonhoesjes of powerbanks nodig hebt, kies dan voor milieuvriendelijke opties zoals gerecyclede materialen.
  • Recycle en sorteer afval: Als je afval produceert tijdens je reis, zorg er dan voor dat je het op de juiste manier recycleert en sorteert. Zo draag je bij aan een schonere omgeving.

Door deze eenvoudige gewoonten aan te nemen en plastic tijdens je reizen te verminderen, kun je een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Het is een kleine inspanning met grote voordelen voor de wereld.

Blizzard PO W van Dope

De Blizzard PO W van Dope is een topkeuze voor gepassioneerde skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een avontuur buiten de gebaande paden. Hier zijn enkele kenmerken die deze ski’s tot een geweldige keuze maken voor off-piste avonturen:

  • Stabiliteit: De Blizzard PO W ski’s zijn ontworpen met stabiliteit als prioriteit. Dit betekent dat je zelfs op ruig terrein en diepe sneeuw vol vertrouwen kunt skiën, zonder je zorgen te maken over oneffenheden in de ondergrond.
  • Wendbaarheid: Ondanks hun stabiliteit zijn deze ski’s verrassend wendbaar. Ze reageren goed op stuurcommando’s, wat essentieel is als je door de poedersneeuw navigeert of door bomen en bossen skiet.
  • Geschikt voor poedersneeuw: De Blizzard PO W ski’s zijn speciaal ontworpen voor gebruik in poedersneeuw. Hun vorm en constructie zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt drijven op diepe sneeuw, wat resulteert in een moeiteloze en plezierige ervaring.
  • Duurzaamheid: Dope heeft aandacht besteed aan duurzaamheid bij het ontwerpen van deze ski’s. Ze zijn gebouwd om de ontberingen van off-piste skiën aan te kunnen, en hun robuuste constructie zorgt ervoor dat ze lang meegaan.

Of je nu een ervaren skiër bent die graag nieuwe uitdagingen aangaat of gewoon op zoek bent naar een opwindende manier om de bergen te verkennen, de Blizzard PO W van Dope is een geweldige keuze. Ze bieden de stabiliteit en wendbaarheid die je nodig hebt voor een onvergetelijke off-piste ervaring.

Lichtgewicht e-reader met hoge resolutie

Een lichtgewicht e-reader met hoge resolutie is een waardevolle metgezel voor reizigers die van lezen houden. Hier zijn enkele redenen waarom dit een must-have reisproduct is:

  • Lichtgewicht en draagbaar: E-readers zijn ontworpen om licht en draagbaar te zijn, wat betekent dat je talloze boeken kunt meenemen zonder extra gewicht aan je bagage toe te voegen. Dit is vooral handig voor lange reizen.
  • Hoge resolutie: Een e-reader met hoge resolutie biedt scherpere tekst en helderdere afbeeldingen. Dit zorgt voor een leeservaring die vergelijkbaar is met het lezen van een gedrukt boek, zelfs bij direct zonlicht.
  • Duizenden boeken binnen handbereik: Met een e-reader heb je toegang tot een enorme bibliotheek met boeken in digitale vorm. Of je nu van romans, non-fictie, tijdschriften of zelfs studieboeken houdt, je kunt al je favoriete lectuur binnen handbereik hebben.
  • Langere batterijduur: E-readers hebben over het algemeen een langere batterijduur dan tablets of smartphones, wat betekent dat je dagenlang kunt lezen zonder op te laden. Dit is ideaal voor reizigers die niet altijd toegang hebben tot stopcontacten.
  • Verlichtingsopties: Veel e-readers zijn voorzien van ingebouwde verlichting, wat betekent dat je ’s nachts kunt lezen zonder een externe lichtbron nodig te hebben. Dit is handig voor nachtelijke leessessies in je accommodatie.

Kortom, een lichtgewicht e-reader met hoge resolutie is de perfecte metgezel voor reizigers die van lezen houden. Het biedt gemak, veelzijdigheid en een verbeterde leeservaring, waar je ook naartoe gaat.

Met deze 8 reisproducten ben je goed voorbereid op je avonturen in 2023. Ze combineren functionaliteit, duurzaamheid en innovatie om je reiservaring nog beter te maken. Of je nu de bergen, de wildernis of stedelijke bestemmingen verkent, deze producten zullen je helpen om alles uit je reis te halen.

Fletcher Hotels

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *